Kvalitetsvalg

Vi har et stort utvalg på premium og unike klær som gjør at du ser bra ut.

Skille seg ut

Skiller seg ut fra mengden, ikke vær redd for å se annerledes ut, tjene utseende.

Handle på nettet

Kjøpe på nettet er nå enklere enn noensinne, bruk vår størrelse hjelper til å finne størrelsen din.

klær

Hvordan Spot Quality Klær

Trøtt av klær som piller, falmer og faller fra hverandre etter bare en sesong? Bruk disse tipsene til å se på høykvalitets klær når du handler:

Metal Zippers

Plast glidelåser er vanskeligere å glidelås (og holder glidelås), gå av spor oftere, og slit ut raskt. Se etter plagg med metall glidelås, og du vil unngå alle disse hodepine, pluss mange flere.

Reservedeler

Når et antrekk kommer med ekstra knapper, er det et tegn på at designeren forventer at den skal være lang nok til å kreve noen få mindre reparasjoner, og en forsikring om at du får alt du trenger for å reparere disse. Hvis du kommer over et plagg som også inneholder ekstra tråd, ta det som et veldig godt tegn på at du har funnet et kvalitetselement.

Naturfibre

Syntetiske stoffer er beryktede for piling, og krever mye spesiell forsiktighet (les: dyre turer til strykeren). Hvis du vil at klærne skal se bra ut etter vask, hold deg til naturlige fibre som bomull, ull, sengetøy og silke.

Sterke masker

Undersøk sømmen på noe plagg du vurderer for tegn på unraveling, savnet masker, løse masker, snags, skrå linjer og andre ufullkommenheter. Deretter tar du stoffet på hver side av en søm, og lett slenger for å se hvor godt plagget holder sammen. Hvis det er tegn på å trekke fra hverandre, la det stå på hyllen.

Godt Cut

Billigere merkevarer prøver å spare penger ved å bruke så lite stoff som mulig for å produsere et plagg. Det betyr ofte at det er for korte skjortebukser og bukser, mindre plass gjennom skuldrene på et plagg, ubehagelig korte innsømmer og klær som bare ikke draper og passer som de burde. Prøv klær på butikken for å sikre at de ser (og føler) så godt på deg som de gjør på hengeren.

Fabric mønstre som passer opp

Bakgrunnsmønstre skal samsvare på sømmer, og det skal også mønstre på stoffet. Ta en titt på sømmer av noe plagg som du vurderer å se hvor mye innsats har gått i å matche ting opp. For dristige mønstre, som pledd og striper, kan en dårlig matchet søm virkelig skille seg ut – og ikke på en god måte. Ta noen slurvete match-ups som et tegn på at liten omsorg har gått inn i byggingen av plagget.

Kvalitetsknapper og knapphull

Undersøk alle knapphullene for løse tråder, sløv søm og andre feil. Deretter gjør du oppmerksom på knappene. Synes de godt gjort? Er de syet godt? Hvis begge oppfyller dine forventninger, avslutt med å teste alle knappene ut. Hvis noen av hullene viser seg å være for små eller vanskelige å knappe, returnerer du det til racket, og fortsetter jakten.

God tråd

Wimpy-tråden vil bare få øynene over tid, så ta et øyeblikk for å undersøke kvaliteten på tråden som har blitt brukt til å sette plagget sammen. Ser det ut til å være sterk nok til å holde stoffet sammen? Kunne de ha brukt noe sterkere? Er stingene forsterket der de burde være?

Ferdige sømmer

Se over sømmer av noe antrekk som du tenker på å kjøpe for å sikre at de ligger flatt og er fri for puckers og andre uregelmessigheter. Deretter vri stykket innvendig ut, og se på hvordan sømene var ferdige. Uferdige kanter er et tegn på dårlig kvalitet. Sværte kanter er bedre, men franske sømmer, falsede sømmer og bundet sømmer er det sanne kvalitetsmerket. Lær litt om sømmer, så du vet når du ser på et godt laget stykke.

klær

Vi er en tradisjonell klær- og klærbutikk med et bredt utvalg av kule klær og klær av høy kvalitet.